Keski-Suomi, iso kiitos 1342 kertaa! 💚

Keski-Suomessa oli yhteensä 153 eduskuntavaaliehdokasta ja ahkeran vapaaehtoisen tukijoukkoni voimin yhtenä nuorimmista ehdokkaista pääsimme vaalituloksissa sijalle 29.

Kiitos kuuluu teille, olen valtavan tyytyväinen saavutettuun tulokseen. Takana on pitkä matka.

Loppusyksystä monet raskaat elämänmuutokset johtivat siihen lopputulokseen, että päätin lähteä ehdolle eduskuntavaaleihin.

Marraskuun lopussa asetimme tukiryhmän kanssa tavoitteeksi, että olisin oman puolueen viiden kärjessä vaalipäivänä ja arvioin tämän tarkoittavan noin 1500 ääntä.

Tavoite oli kova, varsinkin arjet Helsingissä työskentelevälle. Viimeiset kolme viikkoa pääsin kuitenkin kampanjoimaan aamusta iltaan rakkaan tukitiimini kanssa.

Tavoite saavutettiin ja olen kaikin puolin tyytyväinen, että näinkin pienillä resursseilla oli mahdollista tavoittaa ihmisiä ja innostaa etenkin nuoria äänestämään sivistyksen, ympäristön ja yhdenvertaisuuden puolesta.

Suurin kiitos kuuluu tukitiimilleni, ilman teitä tämä huikea äänisaalis ei olisi ollut mahdollista. Teitte huikeaa työtä Vihreiden yhteisen äänipotin maksimointiin, kiitos! 💚

Kiitos myös Toimisto Keski-Suomen Vihreät, Jyväskylän vihreät, vihreät naiset sekä muut vihreät paikallisyhdistykset Jyväskylän ympärillä.

Teidän työ ja tuki on ollut korvaamatonta.💚

Yhdistystoiminnan laatu mitataan vaaleissa ja yhdenvertaisuus nousee keskiöön ehdokkaita ollessa niin monta. Kiitos siis edellä mainituille tahoille rautaisen ammattimaisesta otteesta.

Yhdessä toimiminen on ollut minulle suurin voimavara näissä vaaleissa. Ehdokkaina olemme tukeneet toinen toisiamme ja suositelleet toinen toisiamme.

Yhdessä tätä tehdään yhteisten arvojen eteen.

Valitettavasti yhteisäänipotti ei kuitenkaan tällä kertaa aivan riittänyt kahteen vihreään kansanedustajan paikkaan Keski-Suomesta.

Tämä on totta kai suuri pettymys.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että minun työni eduskunnassa loppuvat. Kesällä koittaa paluu Jyväskylään opintojen pariin.

Palaan ilolla kotiin, olen saanut eduskunnassa työskennellessä 1.5 vuoden aikana enemmän oppia kuin uskalsin edes toivoa. Kirjoitan tästä kaikesta lisää myöhemmin.

Näissä vaaleissa nähtiin etenkin Vihreiden osalta nuorten naisten esiinmarssi ja tämä on vain ja ainoastaan mahtava asia!

Suuret onnittelut Keski-Suomen uudelle kansanedustajalle Bella Forsgrénille! Voimia ja menestystä raskaaseen työhön. 💚

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s